Qui som?

Memòria Canongina és un gran i ambiciós projecte de recuperació patrimonial i a l’hora de participació ciutadana. L’objectiu principal es la posada en valor del patrimoni fotogràfic, audiovisual i documental de tots els  canongins i canongines. Pretenem que amb la vostra, nostra generositat cedint aquests materials es pugui facilitar el seu accés de manera pública i gratuïta per tal de poder portar a terme projectes de caire cultural, com poden ser l’edició de llibres, articles, publicacions a les xarxes, treballs videogràfics, projectes expositius i museogràfics…

 

 En definitiva qualsevol producte que faciliti i provoqui la transmissió de coneixement per seguir construint la nostra història el nostre passat col·lectiu. El concepte de la transmissió és la publicació, la divulgació o la docència. Conceptes que entronquen directament amb els objectius fundacionals del Centre d’Estudis i que ara ampliarà amb la creació d’aquest gran repositori digital.

El projecte Memòria Canongina pretén recollir, recuperar i documentar fons familiars de canongines i canongins per tal de preservar, conservar i catalogar aquests materials. La idea és que els canongins cedeixin els seus fons fotogràfics familiars, els seus fons cinematogràfics i també documentals.

Memòria Canongina és un projecte del Centre d’Estudis Canongins Ponç de Castellví que rep l’ajut i el suport de l’Ajuntament de la Canonja.