Digitalitzades publicacions del Centre d’Estudis Canongins i documentació de la Societat la Nova Amistat

per | 30 des. 2023 | Cap comentari

Durant el darrer trimestre de l’any 2023 la Fundació Topromi ha digitalitzat els llibres d’actes de la Societat La Nova Amistat. Els llibres arrenquen des de l’any 1869 i arriben fins als 2003, tot i que des de l’any 1945  i fins a 1957 es produeix un salt on no consten llibres d’actes. El període correspon en un primer moment a l’adscripció de la societat a Educación y Descanso i després motivat per què l’entitat s’organitza amb una mena d’Empresa de Socis.

D’altra banda, La Fundació Topromi també ha estat digitalitzant material del Centre d’Estudis Canongins Ponç de Castellví. En concret s’han digitalitzat, 38 Circulars Informatives i 5 llibrets de Documentació publicats entre els anys 1985 i 1993.

La Fundació Topromi és una entitat de la Fundació Catalunya La Pedrera, que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i per a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social.

A través d’una subvenció econòmica facilitada per l’Ajuntament de la Canonja, des del projecte Memòria Canongina es poden afrontar campanyes de digitalització tant de documentació fotogràfica, com d’arxius històrics per a entitats i associacions canongines i, també per a particulars que vulguin fer les seves aportacions dels seus propis arxius familiars.

Cap comentari

Envia un comentari